Blog.

OPT - een innovatie tegen couperose!

Couperose, misschien heb je er weleens van gehoord, misschien ook niet. Het wordt omschreven als een vervelende huidaandoening waarbij een grote hoeveelheid rode bloedvaatjes aanwezig zijn in de huid. Hierdoor zijn de adertjes op je gezicht extra goed zichtbaar. Gelukkig is deze huidaandoening goed te behandelen en bieden wij een effectieve behandeling tegen couperose.

Lees meer

Lichaamsbeharing - man & vrouw

Zowel mannen als vrouwen hebben te maken met lichaamsbeharing. Door de jaren is de haargroei flink verminderd als je dit vergelijkt met onze prehistorische voorouders. Haargroei kent vele functies die in deze blog allemaal aan bod zullen komen. Want, wat is nou eigenlijk het nut ervan en wat kun je doen als je definitief haarvrij wilt zijn?


Lees meer

Wat je moet weten over huidveroudering en anti-rimpelcrème

Smeren, smeren, smeren. Volgens sommigen kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar wanneer start je hiermee?  Zodra de eerste lijntjes zichtbaar worden, of wanneer je nog strak in je vel zit? Hoewel hier geen eenduidig antwoord voor is, zijn er wel wat richtlijnen bekend waardoor jij makkelijk voor jezelf kunt bepalen wanneer jij hiermee kunt starten!

Lees meer

Weg met die dubbele kin - cryolipolyse!

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de mensen zich stoort aan hun onderkin. Hoe een onderkin ontstaat kan verschillende oorzaken hebben. Maar nog belangrijker: hoe kom je ervan af? Lees er alles over in dit artikel!

Lees meer

Wat is cellulite en wat doe je eraan?

Hoewel cellulite door veel vrouwen als een probleem wordt gezien, bestaat er nog een hoop onduidelijkheid over. Niet alleen over de naam, maar ook over de oorzaak en een passende behandeling hiervoor. Na het lezen van dit artikel ben je helemaal op de hoogte en kun jij de eerste stap maken om je cellulite aan te pakken en te verminderen.


Lees meer

Waarom zou je scheren als je kunt starten met OPT?

Je komt het overal tegen; de meest gladde benen zonder enige stoppels, om nog niet te spreken over scheerbultjes, stoppels en ingegroeide haartjes. Op tv en in bladen wordt het allemaal een stukje mooier gemaakt dan het in werkelijkheid is. Eigenlijk is de oplossing dichtbij en kan het allemaal een stukje makkelijker! Waarom zou je nog scheren als je ook kunt starten met OPT?

Lees meer

Maak je huid herfst-klaar!

De herfst is in volle gang en dat betekent dat je huid andere behoeftes heeft. Dit seizoen is hét moment waarop je wat extra aandacht aan je huid moet besteden. De zomer heeft zijn sporen nagelaten en de nodige zonschade veroorzaakt. Het is tijd voor herstel en hoe je dit het beste kunt aanpakken lees je vandaag!

Lees meer

Luchtvervuiling? Dit is de impact op jouw huid!

Er wordt niet vaak stil gestaan bij het feit dat luchtvervuiling een groot probleem is. Niet alleen voor onze gezondheid is dit schadelijk, maar ook onze huid ondervindt hier de gevolgen van. Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei toxische stoffen die kunnen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering, maar ook allerlei huidziekten kunnen veroorzaken. Vandaag lees je alle ins & outs rondom luchtvervuiling!

Lees meer

Overbeharing? Oorzaak & behandeling!

Lichaamsbeharing bij vrouwen is al jaren een groot taboe. De standaard is tegenwoordig dat vrouwen glad moeten zijn. Punt. De sociale druk ligt dan ook hoog om hieraan te voldoen. Vooral overbeharing wordt als vervelend ervaren door veel vrouwen. In de blog van vandaag lees je meer over de oorzaak én behandeling van overbeharing.

Lees meer

Hyaluronzuur; hoe, wat en waar?

Waarschijnlijk heb je er weleens van gehoord: hyaluronzuur. Dit zogenaamde “wondermiddel” komt geregeld terug in diverse commercials en wordt altijd sterk aangeprezen. Als je de media moet geloven heeft iedere vrouw hier baat bij! Maar, wat doet hyaluronzuur eigenlijk en welke voordelen heeft het voor je huid?

Lees meer

Zodra je minder gaat eten zal je maag krimpen. Feit of fabel?

Wanneer mensen aan het diëten zijn wordt er weleens beweerd dat de maag krimpt. Omdat je over het algemeen wat minder eet tijdens een dieet zou de maag zich hierop aanpassen en gaan krimpen. Hierdoor zou je dus slechts een kleinere hoeveelheid kunnen eten wat resulteert in nog meer gewichtsverlies. Maar de grote vraag is: kan een maag eigenlijk wel krimpen? Is dit een feit of een fabel?

Lees meer

Wat moet je weten als je start met OPT?

Op onze website is een heleboel informatie te vinden over onze OPT-behandeling. Toch krijgen we nog dagelijks een heleboel vragen en daarom willen we jullie middels deze blog wat meer informatie geven. In deze blog hebben we de belangrijkste info voor jullie verzameld zodat je na het lezen helemaal op de hoogte bent. Er zijn namelijk een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten alvorens je aan een behandeling begint. Welke dit zijn lees je hieronder!

Lees meer

Zonnen zonder zorgen doe je zo!

Het is hartje zomer en dat betekent dat we volop genieten van de zon, of dit nu in het buitenland is of in eigen land. Één ding is zeker : zonbescherming is en blijft ontzettend belangrijk. Een artikel met tips waardoor je zorgeloos kunt genieten van de zon is dan ook op zijn plaats in deze periode van het jaar.

Lees meer

4 tips voor het ontharen met OPT

Definitief ontharen met de OPT methode is een goede oplossing bij ongewenste haargroei en het ongemak wat hiermee gepaard gaat. Denk hierbij aan scheerbultjes en ingegroeide haartjes. In zulke gevallen biedt OPT de uitkomst. Daarom dan ook een aantal tips voor het ontharen met OPT!

Lees meer

5 stappen naar een gezonde huid

Hoewel we er niet vaak bij stilstaan is de huid het grootste orgaan van ons lichaam. Dit kan verschillende huidproblemen met zich meebrengen, maar met de juiste handelingen kun je hier verandering in brengen. In deze blog geven we 5 tips die iedereen kan toepassen in zijn/haar leven. 5 stappen naar een gezonde huid!

Lees meer