Vacature OPT-laser specialist

Ben jij klaar voor een volle portemonnee en een nieuwe uitdaging?

Just Wellness is op zoek naar een beauty liefhebber die het leuk vindt om onze klanten op een professionele manier te helpen en de beste service te verlenen. Herken jij je in deze omschrijving? Kom dan ons team versterken! Een diploma of werkervaring is voor ons geen must. Een goede inzet en motivatie wel.

Ruim 10 jaar geleden is Just Wellness gestart in Amsterdam en uitgegroeid tot de grootste beautysalon van Nederland. Wij werken met schoonheidsspecialisten en OPT-laser specialisten welke ondersteund worden door gastvrouwen.

Just Wellness is trendsetter en marktleider in Nederland op het gebied van definitief ontharen. We hebben filialen in Amsterdam, Alkmaar, Eindhoven, Tilburg, Breda en er zijn er nog meer op komst.

‘Value for money’ is wat voor ons centraal staat. Just Wellness staat namelijk voor kennis, kwaliteit, huidverbetering en beleving waarbij de klant zich goed voelt en een moment voor zichzelf heeft.

Functieomschrijving

Als OPT laser specialist ben je in staat de klant een huid- en productadvies te geven. Dit kun jij realiseren door ons uitgebreide opleidingsprogramma te volgen. Na het succesvol afronden van je opleiding ontvang je een erkend certificaat van ons. Je werk zal bestaan uit het definitief ontharen van hoofdzakelijk vrouwen in onze salon. Het is van belang dat de klanten zich prettig voelen en met een goed gevoel de deur uitlopen. Hierbij hebben we jou nodig!

Wat bieden we jou?

Een interne opleiding tot gecertificeerd OPT-specialist
Een gezellig en hecht team
Een goed salaris
Een fulltime of parttime contract
Uitzicht op een vast contract
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen we van jou?

Je hebt interesse in beauty en het mooier maken van mensen
Je bent netjes en representatief
Je hebt doorzettingsvermogen en bent leergierig
Je verleent graag de beste service en denkt in oplossingen
Je bent flexibel en beschikbaar op zaterdagen
Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken

Make money, improve life, work @ Just Wellness!

Stuur nu je CV en motivatiebrief t.a.v. Suzanne, suzanne.wirken@justwellness.nl